REJSEN

Adventistkirken præsenterer:

Et magasin der tager dig med på en rejse gennem Bibelens univers, 
en rejseskildring om livet fra start til slut. Bladet er udelukkende bibeltekster,
hjulpet af nogle overskrifter. Her på siden kan du få det uddybet og udforske emnerne mere. 

TrøstTrøst

Babyen græder, og moderen trøster den. Familien er til begravelse, og venner og bekendte kommer og trøster dem. Vores behov for trøst er noget, vi er født med. At give trøst er ikke altid nemt - at vide hvad man skal sige eller gøre, eller om man kan nøjes med blot at være til stede. Hvad er det, der giver trøst? Det er jo forskelligt fra person til person og situation til situation - en sut til babyen eller en hånd på skulderen af en ven. Hvad så, når trøsteren skal trøstes? Følgende indslag kan give den, der gerne trøster, de rette indstillinger til det. Ed, en præst (hyrde) har selv brug for en hyrde i sit liv, hvor han går, som man siger ”i mørkets dal”. Se, hvad du synes om den første del af hans historie.

menu-video

menu-bibelen

Lukasevangeliet kapitel 24. 1-35

menu-laesmere

Få nogle flere fortrøstningsfulde tanker her. Gnisten s. 209 "Han trøster os i sorg og krise" Paul Birch Petersen

menu-debat

•  Hvordan reagerer du, når du står med en, der har lidt tab i livet - en pårørende, en ægtefælle af en afdød, en der lige har mistet et job eller noget andet af menneskelig betydning?
•  Hvornår er du sidst blevet trøstet?
•  Hvordan er det, når en som er omsorgsgiver, præst eller leder skal trøstes? Er de/du god til at lade dig trøste af andre?
•  Hvordan er Gud, din tro eller bibelske tekster en trøst for dig eller andre?