REJSEN

Adventistkirken præsenterer:

Et magasin der tager dig med på en rejse gennem Bibelens univers, 
en rejseskildring om livet fra start til slut. Bladet er udelukkende bibeltekster,
hjulpet af nogle overskrifter. Her på siden kan du få det uddybet og udforske emnerne mere. 

HVORDAN KAN DET SKE?

Men efter hans løfte venter vi nye himle og en ny jord, hvor retfærdighed bor. (2 Pet 3,13)

Du er måske lige stået op, og sidder i dit nattøj med en skål morgenmad, din avis og din andagtsbog. Din avis beretter samtidig om mange af de onde ting, der sker her i verden. Familier der mister alt i naturkatastrofer eller krig, børn der bliver udnyttet, ensomme gamle der bliver glemt, sygdomme og elendighed. Næsten alle, der læser disse ting, skutter sig og væmmes derved, og læser så videre om småt og stort. Du er i den situation, at din andagtsbog ligger ved siden af og prøver at overbevise dig om en kærlig Gud, der elsker alle. Hvorfor sker al den uretfærdighed så, og hvor er Gud i forhold til det onde?

Det spørgsmål må alle i denne verden, der støder på påstanden om en udelukkende kærlig Gud, stille sig selv, og mange er også kommet med en mængde forskellige svar. Et af svarene kunne være, at nogle gange må noget katastrofalt ske, for at noget endnu mere katastrofalt ikke skal ske. Spørg dig selv, hvor du ville være, hvis Gud udryddede alt ondt. Ja, hvor ville ikke blot du, men hele menneskeheden være, hvis Gud udryddede det onde?

Adam og Eva havde valget mellem det gode og det onde, fordi Gud ikke ville, at de skulle tvinges til at elske Ham. De valgte det onde på hele menneskehedens vegne. Vi må leve med deres valg, og vi må derfor også leve med, at synden bor i os og i verden omkring os. Men Gud er kærlighed, og Han ønsker, at vi også skal have chancen for at vælge selv, Han ønsker, at vi skal vælge Ham af kærlighed til Ham. Han ønsker, at du skal være sammen med Ham i paradiset.

(Udsnit fra bogen "Gnisten - 5. marts" som kan købes hos www.danskbogforlag.dk)